De 25 Profeten in de Koran

(1 klantbeoordeling)

19.95

De 25 profeten in de Koran is een verhalen-, kunst- en doeboek op A4 formaat met prachtige verhalen en kunstzinnige werkvormen. Het is geïnspireerd door aya’s (verzen) in de Koran en geschikt voor het hele gezin en voor gebruik op de basisschool. Een uniek concept om de profeten en hun boodschap te waarderen en te onthouden doordat je hoofd, hart en handen combineert. Je kunt lezen, tekenen, schilderen, illustreren, kalligraferen en geometrische figuren maken. De materialen waar je mee

werkt zijn o.a. ecoline, klei, stof, potloden, kwasten en naald en draad. En je kunt creatief zijn met natuurlijke materialen zoals een veer of een steen, of met (afval)materialen die je gewoon thuis hebt liggen. Het boek is gedrukt op dik full color A4-papier, bevat 140 pagina’s en 40 knutselopdrachten.

Artikelnummer: 9789083 046464 Categorie:

Beschrijving

De 25 profeten in de Koran’ is een verhalen-, kunst- en doeboek van Salaam Art met allerlei prachtige verhalen over de profeten (vrede zij met hen allen) en kunstzinnige werkvormen, geïnspireerd door aya’s uit de Koran. Het boek is gemaakt voor het hele gezin, maar ook voor bedoeld voor onderwijsinstellingen. Het unieke aan dit boek is dat kinderen hiermee worden uitgenodigd om de verhalen van de profeten en hun boodschap te waarderen, en te onthouden. Dit wordt in het boek gestimuleerd door activiteiten die het hoofd, hart en handen combineren. De handvaardigheidsactiviteiten sluiten aan bij het levensverhaal en deugdzaamheid van de profeten (vrede zij met hen allen).

1 beoordeling voor De 25 Profeten in de Koran

  1. Makine onderwijs

    Het boek de 25 profeten is precies wat het islamitisch onderwijs nodig heeft om dat stapje meer te bereiken bij de kinderen Inha Allah.
    Het werk wat ik vandaag gezien heb is masha Allah heel erg mooi, het doel erachter zal met de juiste inzet bereikt worden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.