Dierenmanieren

(2 klantbeoordelingen)

19.95

Dierenmanieren is een islamitisch kinderboek boek vol met grappige, ontroerende en fantasierijke dierenverhalen met leuke liedjes. Om uit voor te lezen, om zelf te lezen om naar te luisteren en mee te zingen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Artikelnummer: 9789083012100 Categorie:

2 beoordelingen voor Dierenmanieren

 1. Radia

  Wat een leuk islamitisch boek. Het op z’n simpele en leuke manier geschreven en laten wij de prachtige illustraties en liedjes niet vergeten.
  Ik, als moeder , ben altijd op zoek naar leuke /goede islamitische boeken voor mijn kinderen. Maar helaas kan je er nog niet veel van vinden, Wat dit boek zo uniek maakt is dat de dieren een bepaald gedrag hebben waarbij de kinderen zich kunnen herkennen.
  Zo heb je het verhaal van de Appies die te veel bewegen en Brommie beer die ongeduldig is. Hoe leuk is het dat een kind na een verhaal te hebben gelezen zichzelf in zal herkennen en ervan kan leren. Ons geloof wordt op z’n leuke manier met taal gecombineerd. Niet teveel ingewikkelde woorden of verhalen maar op een leuke leerzame manier

 2. aldrissi22@gmail.com

  Wat een super leuk boek!!!
  Ik sluit me aan bij de reactie van radia.
  Mijn vrouw heeft dit boek gekocht, en wat zijn wij inclusief onze dochter toch blij met dit boek.
  We hebben het boek al 3 keer opnieuw gelezen, iedere avond een verhaaltje van 1 soms twee bladzijden die kort simpel zijn. Maar wel in een gedichten vorm wat ook nog eens super leuk is gedaan! Daarbij hebben ze het voorlees boek opgenomen en het kinder het liedje wat bij ieder verhaal hoort ook en dit zonder instrumenten.
  Echt een aanrader. En meer dan 25 euro waard (maar het mag lager voor de mensen die het niet kunnen betalen).

  We gaan alle onzin boeken de deur uit doen.
  Ik hoop dat ze vaker een soortgelijk boek schrijven.

  Moge allah de makers van het boek hartelijk belonen voor dit prachtig boekje en hun verbeteren in tekortkomingen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.