Retourneren

Retourneren

Je kan binnen 14 dagen na ontvangst een artikel voor een ander artikel. Wij raden je aan om eerst contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen nakijken of het artikel nog op voorraad is en zodoende het te ruilen artikel voor jou kunnen reserveren. Dit artikel houden wij 14 dagen voor jou gereserveerd (zie voorwaarden hieronder).
Indien je een artikel wilt retourneren vragen wij je eerst een retour bij ons aan te melden via info@salaam-art.nl. Wij storten, na ontvangst van het artikel, het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk aan je terug. (zie voorwaarden hieronder).
Het terugstorten vindt doorgaans plaats binnen enkele werkdagen en uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending.

 Aan het ruilen en retourneren is een aantal voorwaarden verbonden;

•Artikelen dienen binnen 14 dagen retour gestuurd te worden in een deugdelijke verpakking.
•Artikelen dienen in originele staat en originele verpakking te zijn. Tevens dienen de artikelen deugdelijk in/verpakt te zijn. Artikelen welke niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd en retour gestuurd naar de klant.
•De kosten voor het retourneren van gekocht artikelen zijn voor de klant. Onvoldoende of ongefrankeerde zendingen worden door ons niet geaccepteerd.
•Schade tijdens transport is op eigen riscio.
•Bij ruiling nemen wij eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor onze rekening.
•Als tip geven wij mee om het track en trace bonnetje van de retour goed te bewaren of zelfs verzekerd te verzenden.


Retourneren van Ebooks en andere digitale producten
eBooks en andere digitale producten die direct worden geleverd kunnen niet retour. Door op ‘Betalen’ te klikken, stem je namelijk in met directe levering en zie je af van jouw herroepingsrecht.