Creatieve workshops voor alle groepen

Workshops

Salaam Art organiseert diverse workshops voor leerlingen en leerkrachten. Bij iedere les zorgen we ervoor dat de leerlingen en docenten op een leuke en creatieve manier nieuwe vaardigheden uitoefenen.

Onze
Workshops

Salaam Art put haar kracht uit jarenlange ervaring met kunsteducatie en dit door heel het land. Salaam Art bundelt de professionele ervaring van een kunstenaar en theaterschrijver. Kunst is een verrijking en we nemen je graag mee in deze ervaring. Ons aanbod aan workshops helpt leerlingen om zich bepaalde vaardigheden eigen te maken en steunt hen op hun eigen weg doorheen de prachtige digitaliserende maatschappij.

Algemeen Workshop Voor Leerkrachten

Basiscursus tekenen, Teamworkshop, Vertel- en theaterworkshops, Ruimtelijk werken.
~~Basiscursus tekenen; zelfs de leerkracht die zegt: “Ik kan niet tekenen”, zal binnen één les voldoende zelfvertrouwen hebben;

~~Ruimtelijk werken , met bv karton, klei, en knutselmateriaal: deze workshop sluit aan bij het boek 'De 25 Profeten'. Zie ook de workshop 25 Profeten.

~~Teamworkshop: bijvoorbeeld het schilderen en tamponneren van de islamitische maanden met sjablonen en mallen;

~~Vertel- en theaterworkshops voor leerkrachten (voor beginners en gevorderden)
Meer info

Expositie van Betekenis

'Expositie van Betekenis' is een project van Salaam Art en Dialogue Matters waarin persoonlijke ontwikkeling door middel van creativiteit en dialoog centraal staat.
In alle bijeenkomsten van 'Expositie van betekenis' onderzoek je via creativiteit en dialoog hoe jij betekenis geeft aan je leven én hoe je van betekenis kunt zijn. Daarvoor kijk je zowel naar binnen - naar jezelf- als naar buiten - naar de wereld om je heen waarin zoveel speelt en zoveel op je afkomt. ​
Meer info

Implementatie Methode Art Van Salaam

'Art van Salaam' is een methode die sociale vaardigheden, kunst en islam aan elkaar koppelt.
Dit is een methode die ervoor zorgt dat het geleerde tijdens de lessen van de 'Vreedzame School' of een andere methode voor sociale vaardigheden en burgerschap in een bredere context geplaatst wordt, verrijkt wordt en onderdeel wordt van het handelen van het kind.
Meer info

Neem contact op

Ontdek jezelf door Kunst en Salaam

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
8:30 – 17:00 PM

KvK

69344353

Contacteer ons

+31 (0)6 25 31 27 36

info@salaam-art.nl

©2024 Salaam Art - All Rights Reserved.