Workshop Story telling

Workshop Storytelling

Bent u leraar, docent of heeft u te maken met blokkades en of een emotionele knoop. Vertellen oftewel Story telling is een van de mooiste manieren om tot inzichten te komen. Story telling brengt niet alleen inzichten maar brengt jou als leerkracht, docent en toneelspeler dichter bij jezelf, je leerlingen of publiek. In het onderwijs is story telling een mooie manier om bezig te zijn met Taal. Interactief, met
beweging en intonatie, jazeker onderwijs is hiermee leuker dan ooit.

Saida Franken verrast haar deelnemers altijd met nieuwe inzichten. Met 30 jaar ervaring in het onderwijs en podium neemt ze je mee om dichter bij jezelf te komen en jouw verhaal samen met jouw publiek te beleven.

Locatie: Studie Amsterdam zuidoost of Utrecht bij instituut Makine
Kosten:  35 euro per persoon

Wilt u meer weten over de workshops, dan kunt u een offerte aanvragen via het contactformulier.
 

REVIEW STORYTELLING

Wij hebben een zeer effectieve workshop gehad bij Saida Franken over dramatechnieken die kinderen (maar ook volwassenen) kunnen helpen bij het onthouden van woorden, zinnen en verhalen. Daarnaast hebben wij geleerd wat het belang is van emoties en hoe je dat kunt verwerken in spel, liedjes of activiteit. Dit is precies waar wij behoefte aan hadden! Je vertelt een verhaal, doet een spel of zingt een liedje met kinderen, maar je wilt het niet doen 'om het te doen'. Je wilt het doen met een doel; sporen achterlaten, dingen meegeven die ze jaren later kunnen herinneren. En dat is precies wat Saida ons heeft geleerd. We hebben de technieken later toegepast bij het voorlezen van bijvoorbeeld een verhaaltje bij kinderen. Het effect was opvallend anders!!! Hoe de kinderen gaan leven, actief worden, hun glinsterende oogjes en de lol die ze erbij hebben. De workshop is daarom zeer waardevol en aan te raden!